crim
(zobacz zdjecia)
|
Wysłany: 2009-07-14 , 10:08:45 Temat postu: Re: Logowanie |
|
|
aquarius napisał: | Co się stało z opcją "zapamiętaj" przy logowaniu? Od kliku dni muszę logować się do onephoto za każdym razem, system nie pamięta mojego zalogowania. Jest to denerwujące. Poza tym, czy ciemna skórka została ustawiona jako domyślna? Bo za każdym razem zanim się zaloguję widzę te ciemną.
:/ |
mam tak samo jak Ty (na jednym pc). myslalem, ze to wina firefoxa, ale jak widac, nie koniecznie, choc na innym Silnik pamieta mnie bezblednie prawie... poza ladowaniem ciemnej skory, pomimo ustawienia jasnej jako faworytki. Chyba najpierw powinny ladowac sie preferencje, a pozniej kontent, nieprawdaz?
Ostatnio zmieniony przez crim dnia 2009-07-14 , 10:09:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
aquarius
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-07-14 , 10:09:02 Temat postu: |
|
|
Suonko, przecież mam w ustawieniach zaznaczoną jasną. Ale zanim się zaloguję jest ciemna. A ponieważ zepsuliście opcję zapamiętywania zalogowania, muszę się logować co i rusz. I zanim się zaloguję, to oglądam ciemną skórkę. Rozumiesz? Kiedy była możliwość zapamiętywania zalogowania nie musiałam się logować kilka razy dziennie i oglądać ciemnej skórki.
Irytuje mnie to, że muszę się wciąż logować. Przeszkadzało to komuś, że można było sobie zapamiętać? |
|
aquarius
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-07-14 , 12:26:39 Temat postu: |
|
|
hose napisał: | aquarius napisał: |
Irytuje mnie to, że muszę się wciąż logować. Przeszkadzało to komuś, że można było sobie zapamiętać? |
posłuchaj sobie Aguś na skołatane serduszko (bez podtekstów, po prostu uwielbiam )
http://www.youtube.com/watch?v=it1NaXrIN9I |
Gracias. Wprawdzie moje serduszko ma się świetnie, ale dziękuję za troskę. |
|