pylek
(zobacz zdjecia)
|
Wysłany: 2010-09-02 , 11:48:19 Temat postu: |
|
|
Stoiczku, dawaj te listę, ja też nie siedzę bezczynnie:
1. Już kończe pracę nad punktem 7. ratowania świata, który opuściłam z uwagi na konieczność ankietowania mężczyzn, a od nich coś wyciagnąć... to katorga...ehh ale tak jak się spodziewałam, na ankietę odpowiedzieli jednomyślnie (punkt 7. wieczorem)
2. Zebrałam wśród opehowiczów składkę na prezent dla pani Miny.
3. Zamówiłam u Kwaśniewskiego nagranie tekstu: "Mino nie idźże tą drogą www.google.pl" .
5. Wgrałam ten tekst do komórki jako dzwonek polifoniczny.
6. Ustawiłam ten dzwonek, dla Pani Miny jako budzik i jako przypomnienie, przy każdej próbie wejścia na stronę www.google.pl w komórce.
7. Myślę, że oficjalne przeprosiny Pani Miny skierowanie do wszystkich uczestników dyskusji "poczułam się zdeptana...", za jej drastycznie niedopuszczalne zachowanie i porównywanie nas z NSDAP, będzie odpowiednią chwilą na wręczenie jej prezentu, który zawróci ją z nieodpowiedniej drogi. |
|
pylek
(zobacz zdjecia)
|
Wysłany: 2010-09-02 , 21:46:40 Temat postu: |
|
|
peem napisał: | Zastanawiam się, czy po tym wszystkim zasługujesz już na tytuł
Architekta Nowego Porządku Świata
 |
Ja tylko, z uprzejmości, pomagam koleżance Minie, zejść z drogi www.google.pl i powiesić w końcu tę wiechę, na jej autorskim przedsięwzięciu "Pobudka".
Dlatego, tak dla jasności Peem, abym była dobrze zrozumiana:
Mnie wszystko bardzo się podoba w obecnym świecie, o czym pisałam w komentarzu, pod tym zdjęciem (proszę przeczytaj)
http://onephoto.net/index.php?id=637362#637362 |
|