slomka
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-01-15 , 11:52:56 Temat postu: |
|
|
dzidek napisał: | Nacisnąłem "Nie", ponieważ uważam, że wszyscy, którzy są tutaj dla ocen, a nie dla wymiany informacji oraz merytorycznych, sensownych dyskusji, rozmów przede wszystkim o swoich EMOCJACH jakie wywołują oglądane zdjęcia, powinni czym prędzej zapisać się do jakiejś "szkółki niedzielnej" w której rozdają dzienniczki, wystawiają cenzurki itp. |
Ręcamy i nogamy za Soyem. |
|
colombo
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-01-15 , 16:40:44 Temat postu: |
|
|
topielica: ja myślę, że wartość swoich zdjęć zna tutaj ok 2% użytkowników, inaczej nikt by tutaj nie wstawiał bo prawie każdy byłby Newtonem, Sikorą, Guzowatym albo Adamsem
tacy idioci jak hiteroh nie są potrzebni bo nic nie piszą, nie komentują, jak kiedyś keramodnor ze swoją głupowatą skalą, siła jest w komentarzach jak już wcześniej pisalem, dlatego tak chętnie zapraszam do uzewnętrzniania sie pod zdjęciem
pamiętacie ze szkoły jak pani pytała: co autor niał na myśli?
tutaj poznaję najlepszych uczniów ze szkoły |
|
topielica
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-01-15 , 21:04:47 Temat postu: |
|
|
Colombo ja nie wiem co autor miał na myśli , a szczególnie ten ze szkolnych wierszy, bo albo był zalany albo naćpany albo może miał inne nieskromne pragnienia i szybko kończył wiersz. Ci wielcy byli wielcy często napędzani, a my trzeżwi i skromni , bo trzeba uważać na drogi sprzęt co to nie jest gęsim piórem. Ale to takie moje tylko  |
|
kobietaniepowazna
(zobacz zdjecia)

|
Wysłany: 2009-01-19 , 10:05:19 Temat postu: |
|
|
Nie mam nic przeciwko uczestnikom tego portalu, ktorzy nie pisza komentarzy a tylko oceniaja.
Po prostu uwazam, ze nie kazdy ma na tyle czasu w ciagu dnia, zeby napisac chociaz jedno zdanie w pracy, natomiast ocenic zawsze moze w bardzo duzej skali. Sa tez tacy, ktorzy werbalnie nie potrafia wyrazac swojego zdania zbyt konkretnie, za to napewno maja inne zdolnosci, a takze ich opinia czy ocena powinna brac udzial w swoistej burzy ocen i komentarzy, bo jest to wtedy bardziej obiektywne, poparte srednia ocena na ktora skladaja sie bardzo rozne wzory percepci czy i postaw.
Ocena czy komentarz coz to za roznica, obie te formy sa rodzajem wypowiedzi wlasnego zdania na temat danej pracy. Nie podchodzmy do ocen, jak do stopni w szkole, cieszmy sie, jezeli ktos krtykuje i stawia slaba ocene, ktora wejdzie w sklad ogolnej oceny naszych prac. Podchodzmy do tego bardziej dopingujaco a nie krtycznie.
A czy hiteroh ocenia sparwiedliwie? ) ....mozna by rownie dobrze zapytac czym jest sprawiedliwosc w ocenie dla kazdego z nas i wtedy uzyskamy bardzo rozbiezne odpowiedzi dotyczace, sympatii, szacunku, wlasnych wartosci, gustu, postrzegania, doswiadczen zyciowych, itp, itd...i tak mozna ciagnac wywod w nieskonczonosc...
...pamietam , ze hiteroh jak kazdy z nas mial prace, ktore sie podobaly , i tez takie, ktore wydawaly sie slabe, jak kazdy inny uzywtkownik.
Nie robmy z nikogo potwora.......prosze...WAS!!! |
|